Autoescuela carbayon oviedo

Política de privacidá

La to privacidá y derechos

Nunca solicito información personal nun siendo que realmente sía necesaria para emprestate los servicios que me riquier.

  • Nunca comparto información personal de los mios usuarios con naide, sacante pa cumplir cola llei o en casu que cunte cola to autorización espresa.
  • Nunca utilizo los tos datos personales con una finalidá distinta a la espresada nesta política de privacidá.

AUTOESCUELA CARBAYÓN, S.L afixo esta web a les esixencies de la Llei Orgánica 15/1999, de 13 d'avientu, de Protección de Datos de Calter Personal (LOPD), y al Real Decreto 1720/2007, de 21 d'avientu, conocíu como'l Reglamentu de desenvolvimientu de la LOPD. Cumple tamién col Reglamentu (UE) 2016/679 del Parlamentu Européu y del Conseyu de 27 d'abril de 2016 relativu a la protección de les persones físiques (RGPD), según cola Llei 34/2002, de 11 de xunetu, de Servicios de la Sociedá de la Información y Comerciu Electrónicu (LSSICE o LSSI).

 

Responsable del tratamientu de los tos datos personales

 

Principios que voi aplicar a la to información personal

Nel tratamientu de los tos datos personales, voi aplicar los siguientes principios que s'afaen a les esixencies del nuevu reglamentu européu de protección de datos:

  • Principiu de licitud, llealtá y tresparencia: Siempres voi riquirir el to consentimientu pal tratamientu de los tos datos personales pa unu o dellos fines específicos que t'informaré primeramente con absoluta tresparencia.
  • Principiu de minimización de datos: Solo voi solicitar datos puramente necesarios en relación colos fines pa los que los riquirir. Los mínimos posibles.
  • Principiu de llimitación del plazu de caltenimientu: los datos van ser calteníos mientres non más tiempu del necesariu pa los fines del tratamientu.
  • Principiu d'integridá y confidencialidad: Los tos datos van ser trataos de tala manera que se garantice una seguridá fayadiza de los datos personales y garantícese  confidencialidad. Tienes De saber que tomo toes los precuros necesarios pa evitar l'accesu ensin autorizar o usu indebíu de los datos de los mios usuarios per parte de terceros.

 

Llogru de los datos personales

Los datos personales que trato en vienen de:

  • Formulariu de contactu

Derechos del veceru

Les persones comenenciudes tienen derechu a:

  • Solicitar el so rectificación o supresión
  • Solicitar la llimitación del so tratamientu
  • Oponese al tratamientu
  • Solicitar la portabilidad de los datos

Vas Poder exercer los tos derechos d'accesu, rectificación, llimitación y suprimir los datos nel nuesu domicililu’n Avda . de Galicia 14 Entlo. Izqda. 33005 Uvieu o al traviés del corréu electrónicu Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.  . (Teléfonu: 985 232 564). 

Finalidá datos personales

Los sistemes de captura d'información personal y tratu la información que me faciliten les persones comenenciudes col siguiente fin per cada sistema de captura (formularios):

Formulariu de contactu: Solicito los siguientes datos personales: email, teléfonu, id de pidíu, mensaxe. Puedo utilizar esos datos pa responder a la to solicitú y dar respuesta a les duldes, quexes, comentarios.

 

Esisten otres finalidaes pola que trato los tos datos personales:

  • Pa garantizar el cumplimientu de les condiciones d'usu y la llei aplicable. Esto puede incluyir el desenvolvimientu de ferramientes y algoritmos qu'ayuden a esta web a garantizar la confidencialidad de los datos personales que recueye.
  • Pa sofitar y ameyorar los servicios qu'ufierta esta web.
  • Tamién se recueyen otros datos non identificativos que se llogren por aciu delles cookies que se descarguen nel ordenador del usuariu cuando salea nesta web que detallo na política de cookies.

 

Llexitimación pal tratamientu de los tos datos

La base llegal pal tratamientu de los sos datos ye: el consentimientu.

Pa contactar ríquese'l consentimientu con esta política de privacidá.

  

¿Por cuánto tiempu voi caltener los tos datos?

Los datos personales van caltenese siguiendo'l siguiente criteriu:

  • Hasta que nun se solicite la so supresión pol comenenciudu

 

¿A qué destinatarios van comunicase los tos datos?

Munches ferramientes qu'utilizo pa xestionar los tos datos son contrataos por terceros.

Pa emprestar servicios puramente necesarios pal desenvolvimientu de l'actividá  , comparte datos colos siguientes prestadores baxu les sos correspondientes condiciones de privacidá.

Los datos van comunicase a les siguientes empreses pa emprestar servicios puramente necesarios pal desenvolvimientu de la so actividá, comparte datos colos siguientes prestadores baxu les sos correspondientes condiciones de privacidá.

Hosting: Dinahosting, con casa social Rúa das Salvaes 41, baixo  15705 Santiago de Compostela (A Coruña)

Google Analytics : un serviciu analíticu de web emprestáu por Google, Inc., una compañía de Delaware que la so oficina principal ta en 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, Estaos Xuníos (“Google”). Google Analytics  utiliza “cookies”, que son arquivos de testu allugaos nel to ordenador, p'analizar l'usu que faen los usuarios del sitio web.

Navegar

Al navegar pueden recoyese datos non identificables, que pueden incluyir, direcciones IP, allugamientu xeográficu (aprosimao), un rexistru de cómo s'utilicen los servicios y sitios, y otros datos que nun pueden ser utilizaos pa identificar al usuariu. Ente los datos non identificativos tán tamién los rellacionaos a los tos vezos de saléu al traviés de servicios de terceros. Esta web utiliza los como serviciu d'analís de terceros: a Google Analytics  .

Utilizo esta información p'analizar enclinos, alministrar el sitiu, rastrexar los movimientos de los usuarios alredor del sitiu y p'arrexuntar información demográfica sobre la nuesa base d'usuarios nel so conxuntu.

 

Secretu y seguridá de los datos

L'usu y tratamientu de los datos incluyíos personales de los usuarios,  respetando'l so confidencialidad y a utilizalos acordies con la finalidá del mesmu, según a dar L'usuariu acepta apurrir información completa y correcta nel formulariu de contactu o suscripción.cumplimientu a la so obligación de guardalos y afaer toles midíes pa evitar l'alteración, perda, tratamientu o accesu ensin autorizar, de conformidá con #establecer na normativa vixente de protección de datos.

 

Exactitú y veracidá de los datos

Los usuarios garanticen y respuenden, sía que non, de la exactitú, vixencia y autenticidá de los datos personales facilitaos, y comprométense a caltenelos debidamente actualizaos. L'usuariu acepta apurrir información completa y correcta nel formulariu de contactu o suscripción.

Non sólo deprendemos a aprobar,

tamién a conducir

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de la navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios

Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede obtener más información, o bien conocer cómo cambiar la configuración. MAS INFORMACIÓN

ACEPTO